Clínic Porters

Clínic de porters/es amb fatima fabra, jugadorA de la queens league

Prepara’t per viure una experiència futbolística inoblidable, a We Win Soccer estem emocionats d’anunciar el Clínic de Porters amb Fatima Fabra.

Fatima és l’actual portera de l’XBuyer Team de la famosa Queens League, però també té un gran historial en equips femenins professionals.

La portera del poble de Deltebre, ha estat competint a l’elit del futbol i té molts de coneixements que mostrar i enssenyar a els/les nostres jugadors/es.

Vols millorar com a porter/a i ser aconsellat per una de les porteres referents de tot el país? No t’ho pots perdre.

Entrenamiento de porteros

PREPARAT PER LA TEMPORADA VINENT AMB UN ENTRENAMENT DE PORTERS/ES PROFESSIONAL

¿Estàs llest per afrontar la temporada vinent amb tota la preparació necessària? A We Win Soccer, estem emocionats d’oferir-te una oportunitat única per posar-te a punt amb el nostre cínic de porters.

Amb un enfocament centrat en l’excel·lència esportiva i el desenvolupament personal, la portera de la Queens League, Fati Fabra, s’encarregarà de posar en pràctica totes aquelles habilitats que l’han fet arribar al top nacional. Ja sigui treballant en la teva tècnica, la resistència física o la presa de decisions sobre el camp, et proporcionarem les eines i el suport necessaris per assolir els teus objectius.

A més dels entrenaments intensius, també posarem un fort èmfasi en els valors essencials de l’esport: disciplina, compromís i companyerisme. Creiem que aquests principis són clau per a l’èxit tant dins com fora del camp de joc.

EDATS: DE 7 A 14 ANYS
DATA I HORA: Del 22 al 26 de Juliol de les 09:00h fins les 13:30h
UBICACIÓ: CARRETRA TV3409 – 43894 CAMARLES (TARRAGONA)
PREU: 135,00€

Inscrits cada any
+ 0
Valoracions Nois/Noies
0 /5
Valoracions Pares/Mares
0 /5
Entreanadors/es Personals
0

REGISTRA'T AL CLÍNIC DE PORTERS

Vols arribar a la temporada vinent en la teva millor versió de forma? Realitza la pre-inscripció al Clínic de Porters de We Win Soccer i comença amb la posada a punt.

Obrir Whatsapp
1
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?