Entrenaments Grups Reduïts

Entrenaments personals amb grups

L’esport és una disciplina que exigeix una combinació singular d’habilitats físiques i tècniques. Per als atletes que aspiren a assolir el seu màxim potencial, els entrenaments personals ofereixen una oportunitat excepcional per millorar el seu rendiment en totes les facetes de la seva pràctica esportiva.

Atenció Individualitzada

Els entrenadors poden centrar-se en les necessitats i habilitats específiques de cada membre del grup, assegurant una millora personalitzada.

Interacció Social

Els grups reduïts permeten als jugadors interactuar i treballar en equip, millorant la seva comprensió i comunicació dins del camp.

Competitivitat

La competència entre els membres del grup pot fomentar un entorn de treball més competitiu, estimulant un major rendiment.

Costos Compartits

ls costos de les sessions d’entrenament poden ser més assequibles quan es comparteixen entre diversos participants, fent que sigui més accessible per a moltes persones.

Enfocament Variat

Els entrenadors poden variar les activitats i exercicis per adaptar-se a les diferents habilitats i nivells d’aptitud dels membres del grup.

Suport Mutu

Els membres del grup poden proporcionar suport i motivació els uns als altres, fomentant un entorn d’aprenentatge positiu i un compromís continu amb l’entrenament.

Opinions reals dels entrenaments personals

Andy Alacrón
Andy AlacrónJugador de Futbol 3ª RFEF
Llegir més
He vingut a preparar la pretemporada 2023/2024 i la veritat és que estic molt content amb els resultats dels entrenaments personals. Molt acurats i amb moltes ganes de fer les coses bé. Ho recomano.
Biel Garriga
Biel GarrigaJugador de Futbol Juvenil Preferent
Llegir més
Sortia de lesió i els entrenaments personals m'han anat de fabula. No em sento molèsties de cap mena i em sento millor físicament. Em quedo molt content dels resultats.
Rares Petru
Rares PetruJugador de Futbol Cadet 1ª
Llegir més
Volia millorar físicament i poder donar més de mi. Vaig decidir provar aquests entrenaments i la veritat és que el canvi ha sigut molt bo, em noto més fort tant físicament com mentalment.
Previous
Next

PACKS D'ENTRENAMENTS PERSONALS amb grup reduït

Entrenaments Grups Reduïts futbol

Pack de 8 sessions

(Dues sessions d'una hora a la setmana)
Entrenament Individual
Entrenament per Parelles
Entrenament en Grups de màxim 4

CONTACTA AMB NOSALTRES

Tens ganes de millorar en tots els aspectes? Demana'ns informació a través d'aquest formulari!

ELS QUE ENS REPRESENTEN

ELS NOSTRES SPONSORS

GilabertMiro
Ajuntament de Camarles
Obrir Whatsapp
1
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?