Entrenaments Personals

maximitza el teu rendiment esportiu

El futbol és un esport que requereix una combinació única d’habilitats físiques i tècniques. Per als jugadors que busquen assolir el seu màxim potencial, els entrenaments personals de futbol ofereixen una oportunitat inestimable per millorar el seu rendiment en tots els aspectes del joc. 

Personalització

Un entrenador personal adapta el programa d’entrenament segons les necessitats i les metes individuals del jugador, treballant en àrees específiques com la velocitat, la precisió i la resistència.

Habilitats tècniques

Es centra en millorar habilitats tècniques fonamentals com el control de la pilota, el driblatge i la precisió en els tirs per fer que el jugador sigui més efectiu al camp.

Condició Física Òptima

Es treballa la força, la resistència i la velocitat necessàries per destacar en el futbol, reduint el risc de lesions i millorant la resistència cardiovascular.

Preparació Mental

A més de la part física, es treballen aspectes mentals com la concentració, la confiança i la gestió de l’estrès durant els partits, la qual cosa influeix en el rendiment del jugador.

Retroalimentació Constant

El jugador rep comentaris i correccions constants de l’entrenador personal, el que permet millores immediates en el seu joc.

Planificació Estratègica

S’ensenyen estratègies i tàctiques de futbol, ajudant el jugador a comprendre com llegir el joc, prendre decisions ràpides i adaptar-se a situacions canviant en el camp.

Opinions reals dels entrenaments personals

Andy Alacrón
Andy AlacrónJugador de Futbol 3ª RFEF
Llegir més
He vingut a preparar la pretemporada 2023/2024 i la veritat és que estic molt content amb els resultats dels entrenaments personals. Molt acurats i amb moltes ganes de fer les coses bé. Ho recomano.
Biel Garriga
Biel GarrigaJugador de Futbol Juvenil Preferent
Llegir més
Sortia de lesió i els entrenaments personals m'han anat de fabula. No em sento molèsties de cap mena i em sento millor físicament. Em quedo molt content dels resultats.
Rares Petru
Rares PetruJugador de Futbol Cadet 1ª
Llegir més
Volia millorar físicament i poder donar més de mi. Vaig decidir provar aquests entrenaments i la veritat és que el canvi ha sigut molt bo, em noto més fort tant físicament com mentalment.
Previous
Next

PACKS D'ENTRENAMENTS PERSONALS

Entrenaments Personals We Win Soccer

Pack de 8 sessions

(Dues sessions d'una hora a la setmana)
Entrenament Individual
Entrenament per Parelles
Entrenament en Grups de màxim 4

CONTACTA AMB NOSALTRES

Tens ganes de millorar en tots els aspectes? Demana'ns informació a través d'aquest formulari!

ELS QUE ENS REPRESENTEN

ELS NOSTRES SPONSORS

GilabertMiro
Ajuntament de Camarles
Obrir Whatsapp
1
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?