Campus Pretemporada Futbol

Campus Pretemporada Futbol a les terres de l'ebre

Prepara’t per viure una experiència futbolística inoblidable, a We Win Soccer estem emocionats d’anunciar el primer Campus de Pretemporada de les Terres de l’Ebre!

Dissenyat especialment perquè els joves talents del futbol despleguin tot el seu potencial i es preparin per brillar en la pròxima temporada.

Ja sigui que estiguis buscant polir la teva tècnica, augmentar la teva resistència física o simplement gaudir del joc que estimes, el nostre Campus de Pretemporada té alguna cosa per a tots els nivells i aspiracions futbolístiques.

Prepara la pretemporada com mai ho havies fet, aguanta el teu ritme de competició i arriba com un bou a la pròxima temporada.

PREPARAT PER LA TEMPORADA VINENT AMB ENTRENAMENTS D'ALT RENDIMENT

¿Estàs llest per afrontar la temporada vinent amb tota la preparació necessària? A We Win Soccer, estem emocionats d’oferir-te una oportunitat única per posar-te a punt amb els nostres entrenaments d’alt rendiment.

Amb un enfocament centrat en l’excel·lència esportiva i el desenvolupament personal, els nostres entrenadors especialitzats t’ajudaran a millorar cada aspecte del teu joc. Ja sigui treballant en la teva tècnica, la resistència física o la presa de decisions sobre el camp, et proporcionarem les eines i el suport necessaris per assolir els teus objectius.

A més dels entrenaments intensius, també posarem un fort èmfasi en els valors essencials de l’esport: disciplina, compromís i companyonia. Creiem que aquests principis són clau per a l’èxit tant dins com fora del camp de joc.

EDATS: DE 13 a 18 ANYS
DATA I HORA: Del 15 al 19 i del 22 al 26 de Juliol de les 10:00h fins les 13:30h
UBICACIÓ: CARRETRA TV3409 – 43894 CAMARLES (TARRAGONA)
PREU: Una setmana: 100,00€ | Dos setmanes: 180,00€

Inscrits cada any
+ 0
Valoracions Nois/Noies
0 /5
Valoracions Pares/Mares
0 /5
Entreanadors/es Personals
0

ACCEDEIX AL PRESEASON CAMPUS

Vols arribar a la temporada vinent en la teva millor versió de forma? Realitza la pre-inscripció al Preseason Campus de We Win Soccer i comença amb la posada a punt.

Obrir Whatsapp
1
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?