Tecnificació Futbol Terres de l'Ebre

Augmenta el teu rendiment a la tecnificació de We WIn Soccer

Si el que vols es millorar les teves habilitats i que aquestes es vegin reflectides al camp de futbol, t’animem a venir a la tecnificació de We Win Soccer.

Per la campanya 2024/2025, hem preparat una tecnificació amb l’objectiu d’aconseguir un augment del rendiment dels nostres jugadors/es.

Comptem amb entrenadors i entrenadores altament qualificats que han preparat un planning d’entrenaments avançats per poder esprémer la màxima qualitat de cada jugador/a de les Terres de l’Ebre.

Ningú millora si no hi ha un esforç o un sacrifici al darrere. Anima’t a provar-ho!

Tecnificiació We Win Soccer

Com funciona la tecnificació de We WIn?

Aquesta tecnificació de futbol a les Terres de l’Ebre, tractarà dun entrenament personalitzat cada dos setmanes (diumenges) amb una duració d’ una hora i mitja, on els jugadors/es aprendran i milloraran diferents habilitats cada setmana.

Els entrenaments s’enfocaran en accions reals de partit conjuntament amb treball físic, tàctic, tècnic i mental, que ens ajudaran a combatre diferents situacions al llarg de la carrera futbolística dels nostres nois i noies.

L’objectiu d’aquesta tecnificació és clar, busquem el perfeccionament de les habilitats tècniques del jugador/a, com serien la passada, conduccions, regats, finalitzacions, etc.)

EDAT: Fins Aleví
DURACIÓ: De Setembre fins al Maig
DIES I HORA: 2 Diumenges al mes de les 17:00h fins les 19:00h (diumenges que jugarà a casa el 1r equip del CF Camarles)
UBICACIÓ: CARRETERA TV3409 – 43894 CAMARLES (TARRAGONA)
PREU: 30,00€/Mes

Inscrits cada any
+ 0
Valoracions Nois/Noies
0 /5
Valoracions Pares/Mares
0 /5
Entreanadors/es Personals
0

REGISTRA'T A LA MILLOR TECNIFICACIÓ DE FUTBOL DE LES TERRES DE L'EBRE

Aconsegueix el primer dia gratuït si realitzes la pre-inscripció a la tecnificació de We Win Soccer abans de l'1 de setembre!

Obrir Whatsapp
1
Necessites ajuda?
Scan the code
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?